TETOVÁLT HAJ TECHNIKA

              A LEGÚJABB MEGOLDÁS KOPASZODÁSRA

Elrontott hajtetoválás javítása

Ezen az oldalon informálódhatsz az elrontott hajtetoválások javításának lehetőségeiről. Hogy hogyan fordulhat ilyen elő, miért lehet erre szükség? Ezt megpróbálom most összefoglalni számodra:

Mint sajnos oly sok mindenben, megfigyelésem szerint most már lassan a hajtetoválás terén is a túlzások országa vagyunk. Nálunk már, már megszokott hogy bizonyos üzleti tevékenységek divatba jönnek és akkor boldog, boldogtalan űzi azokat. Hát meglepetten tapasztalok ilyet a hajtetoválás terén is, amióta elsőként bemutatták munkámat a Fókuszban, Rippel Ferivel akinek a haját tetováltam, azóta lépten nyomon botlok bele újabb és újabb honlapokba akik több éves hajtetováló múltjukat hirdetik.

Ezzel nincs is baj, hiszen én szeretem az egészséges versenyt, sőt nem ok nélkül vallom, hogy az első az első, a második az senki:) Baj a munkák eredményével van, mert ahogyan mindig hangsúlyozom, ez nem az a műfaj, ami ha nem sikerül, akkor hosszú ujjút veszel és kész.

Bármilyen végleges, vagy évekig látható beavatkozást végezni más emberek arcán, fején, testén, nagy alázatot, felelősségtudatot, felkészültséget és tudást igényel és kíván. Nekem minden pillanatban tisztában kell azzal lennem, hogy egy ember külseje, megjelenése igenis befolyásolhatja élete útját, és ennek a külsőnek, megjelenésnek egy része az én kezemben van, amikor ő megbízik bennem és felkér egy ilyen kezelés elvégzésére. Igen itt nagy részt rajtam múlik, hogy nevetségessé válik, avagy az eredmény olyan képet mutat, amire ő mindig is vágyott, ezáltal visszanyerheti magabiztosságát, önbizalmát, ami az út lehet elkövetkezendő sikereihez, boldogságához.

Tehát ez nem lehet csak egy “üzlet”, ezt tudni kell, szeretni kell, folyamatosan fejlődni kell és igen ilyen szerencsésnek kell lenni, mint amilyen én vagyok, hogy az biztosítja a megélhetésemet, amit a legjobban szeretek, a tetoválás:)

Hát ez volt a személyes véleményem, köszönöm hogy elolvastad, most jöjjön a szakszerű rész:)

Tehát ha ilyen sajnálatos és kellemetlen helyzetbe kerültél, hogy végeztettél már hajtetoválást és az valamilyen okból kifolyólag nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, avagy kifejezetten rossz, viselhetetlen végeredménnyel járt, akkor is van lehetőséged ennek korrigáltatására.

A két legfőbb probléma a szín elváltozása és a bevitt festék állagának változása szokott lenni. Magyarul a tetoválásod kék vagy zöld lett, ami hajnál lássuk be nem egy jó szín, illetve a tetoválás nem szép, precíz és egyenletes, hanem ehelyett nagy pacák keletkeztek a fejtetődön. A harmadik sűrűn elkövetett hiba a természet ellenes hajvonal, ehhez nagyon kevesen értenek, pedig ez talán a legfontosabb része a hajtetoválásnak, hisz a tökéletesen megválasztott hajvonal, adja majd meg arcod, új, fiatalos karakterét.

Ezek a hibák mind egy okra vezethetőek vissza, méghozzá a felkészültség hiányára. Ezt a munkát csakis a legnagyobb tudással, tapasztalattal és kiváló eszközökkel szabad végezni, ahhoz hogy aki ebbe belevágott valóban egy jó megoldást kapjon a pénzéért és nem egy nagy gondot vegyen szó szerint a nyakába:)

A kisebb hibákra az újratetoválás is megoldás lehet, eltávolítás nélkül is, erre láthatsz példát a galériában.

Ha a színnel, állaggal van probléma akkor mindenképpen szükséges az elrontott tetoválás részleges vagy teljes eltávolítása a kijavításhoz.

Ehhez nyújt segítséget a legmodernebb Q- kapcsolt ND Zafír YAG lézer készülék, amellyel ezt képesek vagyunk kielégítően elvégezni. Valamint olyan készítmények, amelyek segítik a bőr regenerálóódását, gyorsítják az abban végbemenő folyamatok lezajlását, annak érdekében hogy az mielőbb újra tetoválható legyen.

Tehát ha ilyen problémád van, semmi képp ne keseredj el, hiszen van megoldás és a te hajtetoválásod is szép lesz ennek eredményeként!

Ne feledd, az Óriási Akció Neked menüpontban leírtak természetesen rád is vonatkoznak!

Alábbiakban pár szomorú példa, ilyen ha elrontották:(


 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

9023 Győr, Vasvári Pál u. 13.

Szalonunk megközelítése