TETOVÁLT HAJ TECHNIKA

              A LEGÚJABB MEGOLDÁS KOPASZODÁSRA

Kiegészítő termékek

REJUVILLE Anti-Aging Hajápolás

Ritkuló haj és hajhullás gyakori problémát jelent férfiaknál és nőknél egyaránt. A legtöbb hajproblémát a szőrtüsző és a hajcsatorna állapota okozza. A faggyúmirigyek faggyút választanak el, hogy védjék a hajat és a bőrt. Azonban a túlzott faggyútermelés gyakran eldugítja a hajcsatornákat. Ez a probléma alapos és mélytisztítással általában kezelhető. A leggyakoribb oka a szőrtüsző csökkenés, amely kapcsolatban van számos tényezővel, mint az életkor, a stressz, táplálkozás, betegség, környezetszennyezés, hormonális egyensúly és az öröklődés.

A modern kutatások szerint, a túlzott nemi hormon (androgén) nem csak serkenti a faggyútúltermelést, de hatására a szőrtüsző annyira lecsökken, hogy a haj már nem növekszik. Ha a hajtüszők nem haltak még el, akkor újra lehet aktiválni a faggyú dugót és fokozni a tüsző körüli bőr vérkeringését. A tudományos kutatások szerint számos anyag follikulus (hajhagyma) stimuláló funkciót eredményeznek, ilyen a biotin, poliszacharid, poliszorbát, minoxidl, retinoid…s.t.b. Néhány természetes gyógynövény is stimuláló hatással bír, mint például a gingko biloba vagy a növényi féreg (keleti gyógynövény). Általában a természetes növényi megközelítés jobb és hosszabb távú hatással bír, míg a nyugati megközelítés gyorsabb eredményt, de rövid távú megoldást kínál.

Rejuville Shampoo és Hair Conditioner Hajfiatalítás

Rejuville egy kivételes kultúrák fejlődését biztosító szinergikus, erős és hatékony megoldás a haj regenerálódására. Termékek: sampon, korpásódás elleni sampon, kondicionáló, revitalizáló (karbantartó) speciális hajápoló és tonic – a legújabb bőrgyógyászati és biotechnológiai kutatások eredményei kombinálva keleti gyógynövényekkel. Az USA-ban elsöprő sikert aratva, közkedvelt termékcsalád, mivel nagyon hamar látványosan megfiatalítja a hajat és erősen serkenti a hajnövekedést.

Rejuville Sampon és korpásódás elleni sampon – Hajtisztítás

A sampon célja az alapos mély tisztítás, az egészséges hajhagymáknak köszönhetően, a hajnövekedés segítése. Összetevője az alfa-hidroxid sav és mosó-tisztítószerek, amelyek kombinációja tökéletesen képes penetrálódni (hasznosul) a bőrben. A phytantriol nemcsak hidratáló hatással bír, hanem megvédi a hajat a mechanikai sérülésektől, mint töredezettség, hajhullás, dörzsölés, fésülés. Rendszeres használatával a haj már 1 héten belül fényesebb, egészségesebb lesz. Lehetőség szerint 30 másodpercig hagyjuk, a hajon mielőtt leöblítenénk.

A korpásodás elleni sampon még tartalmaz cink piritiont és szalicilsavat, amely hatékonyan csökkenti az erős faggyútermelést, zsírosodást. A korpásodás okozója a felhalmozódott faggyú, ami a túlzott faggyútermelés következménye. Lehetőség szerint 3-4 naponta használjuk és öblítés előtt 30 másodpercig hagyjuk a hajon. Ha megszűnt a korpásodás,

Elegendő heti 1 használat vagy alkalmankénti használata.

Rejuville Maintenance – Karbantarás

Tökéletes keveréke a keleti gyógynövényeknek és az aktív biokémiai anyagoknak, mint a biotin, poliszorbát, poliszaharid, panthenol stb.. Ezen összetevők eredményesen tisztítják a szőrtüszőt és stimulálják a táplálkozás miatti károsodást. Tartalmaz még cinket, számos vitamint és szerves savakat, amelyek hatékonyan gátolják a tesztoszteront és a dihidrotesztoszteront (férfi hormonok). Főképp hajhullás és kopaszodás megállítására javasolt.Napi használatával néhány hét alatt már erős javulást eredményez. Masszírozzuk a tiszta fejbőrbe és hagyjuk rajta legalább hat órán keresztül.

Rejuville Hair Tonic- Revitalizálás

A keleti gyógynövényeken kívül nagy koncentrációban tartalmaz gingko-bilobát és növényi féreg kivonatot ill. az összes aktív biokémiai és férfi hormon gátló összetevőt. Nagyon hatásosan éleszti újjá a hajat, a többi hasonló termékkel összevetve 60%-kal eredményesebb. Súlyos hajhullás és a haj állagának javítása esetén használjuk. 2-3 hónapon belül látható az eredmény. Amennyiben 4 hónap alatt nem javult a haj minősége ill. nem állította meg a hajhullást, hagyjuk abba a kezelést. Javasolt naponta használni az esti órákban. Fecskendővel vagy permettel adagoljuk egyenletesen a tonicot a kezelendő felületre (ahol a hajhullás vagy vékonyodás jellemző), majd masszírozzuk be a fejbőrbe és hagyjuk rajta legalább 6 órán át.

Rejuville Hair Revitalizer- Bajusz és testszőrzet növelése

A tonic és a revitalizer együttes alkalmazása tökéletesen tisztítja és táplálja, serkenti a hajhagymákat a testen, ill. bajusz és szakáll szőrzeten. Kiemeli a szőrzet színét, fényes, egészséges színt kölcsönöz. Rendszeres használattal, már két héten belül látható az eredmény. Érdemes minden éjszakára felkenni és egész éjjel a bőrön hagyni. Ha ez nem megoldható, akkor legalább hat órán át hagyjuk a bőrön.

Rejuville Hair Conditioner – Kondicionáló

A Rejuville Hajkondicionáló a szokásos összetevőkön kívül búza fehérjét is tartalmaz, ami megkönnyíti a haj kezelését, fésülését, javítja állagát. Fényesebb, selymesebb és dúsabb kinézetet biztosít. Magas koncentrációban tartalmaz phytantriolt, ami megszünteti a hajhullást, a hajvégeket ápolja, és hosszan megőrzi a haj hidratálását. Használjuk rendszeresen a Rejuville samponok után, ha szeretnénk megőrizni a haj hidratáltságát. A legjobb eredmény elérésére, hajmosás után kenjük fel és legalább 1 percig hagyjuk a bőrön, mielőtt leöblítjük.

Gyártó: Rejuvi Laboratory USA-San Francisco www.rejuvilab.com


 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

9023 Győr, Vasvári Pál u. 13.

Szalonunk megközelítése