TETOVÁLT HAJ TECHNIKA

              A LEGÚJABB MEGOLDÁS KOPASZODÁSRA

Mi a hajtetoválás?

Üdvözöllek a tetovált haj oldalán!

Ahol egy tartós és biztonságos megoldást kínálunk a kopaszodás, hajhullás, vékonyszálú haj és mindennemű betegség okozta hajvesztés ellen. A változás amit kínálunk gyökeres lesz, de mégis oly természetes, hogy Te döntöd el, hogy elárulod-e környezetednek vagy sem. A precíz és professzionális kivitelezés kulcsa a szakember tapasztalata mellet a tökéletesen erre a célra válogatott eszközök. A nagyprecíziós mikropigmentáló készüléknek köszönhető a pontos és hibátlan kivitelezés, a tartós és kiváló minőségű, nagy színválasztékú festékeknek pedig a természetes végeredmény.

Amikor egy szépészeti beavatkozáson gondolkodsz, és mielőtt határoznál hogy ki mellett döntesz, kinek a kezeire bízod a leendő külsődet, kérlek vedd figyelembe a következő szempontokat:

  • Csak a referenciáknak higgy, győződj meg a felkínált szolgáltatás minőségéről, a már elvégzett munkák fényképes dokumentációja alapján
  • Kérj tájékoztatást a felhasznált anyagok és berendezések származásáról, minősítéséről
  • Vegyél részt egy személyes konzultáción, amelyen a kezelést végző személlyel beszélgethetsz, ez egy olyan beavatkozás, amely igényli hogy szimpátia és harmónia alakuljon ki köztetek
  • Ne légy szégyenlős, ne udvariaskodj, kérdezz meg mindent ami érdekel, hogy nyugodtan és tájékozottan vághass neki a tervezett beavatkozásnak
  • Légy körültekintő mérlegelj objektíven, hogy nyugodt és biztos lehess végül a döntésedben

Javított önkép, több önbizalom, egy jobb társadalmi élet, valójában egy élvezetesebb életmód általában ennyi mindent együttesen jelent ügyfeleink részére a beavatkozás elvégeztetése. Készülj fel hogy eldobd a sapkákat, kalapokat, magad mögött hagyva a negatív érzéseket és aggodalmakat, örökké búcsút intve a kopaszságnak, amely eddig megkeserítette az életedet!

Egy modern stílus a mai kor magabiztos férfijának

A férfi hajtetoválást egy olyan megoldás, amelyet büszkén viselhetsz! Nem csúszik el, nem dörzsölődik le, nem rejtegetsz többé semmit! Ez a beavatkozás, valódi és hosszú távú megoldás,nem pedig időszakod, dugdos és rejtegetés.

Az új hajstílusod, amelyet kialakítunk számodra, vállalható minden korosztály számára, minden élethelyzetben, társadalmilag elfogadott minden hivatáshoz és társadalmi helyzethez.

A hajad pusztán egyéniségről és egyéni stílusról szól – sok szempontból a hajad meghatározza a rólad kialakított képet. Ismerd fel a rólad kialakított kép és első benyomások fontosságát, és most már van lehetőséged megváltoztatni azokat! Mi mindig megvalósítjuk az ügyfelünk elvárásait, az egyéni stíluskövetelményeiket szem előtt tartva . Miénk az öröm, hogy nap mint nap szemtanúi lehetünk annak a hatalmas változásnak, amely a beavatkozást követően ügyfeleink mindennapi életében megfigyelhető.

Mi nem egy szimpla kezelést kínálunk, hanem egy életmódváltozást! Az érzést és a látványt , hogy elhihesd, igen újra van hajad! Ami segít neked újra építeni és kialakítani a szociális életedet, kapcsolataidat. A férfiak számára kialakított kopaszság elleni kezelésünk, ügyfeleinknek egy modern, stílusos és divatos hajviseletet kínál. A fejbőr pigmentálás, azaz hajtetoválás, befektetés a boldogságba és a jólétbe, miközben helyreállítja az életerődet, önbecsülésedet és önbizalmadat.


 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

9023 Győr, Vasvári Pál u. 13.

Szalonunk megközelítése