TETOVÁLT HAJ TECHNIKA

              A LEGÚJABB MEGOLDÁS KOPASZODÁSRA

Bemutatkozás

 

Dévényi Natália vagyok, okleveles professzionális sminkes, okleveles, EU szakvizsgás, az Osztrák Iparkamara által is minősített kozmetikai tetováló a THT megalkotója.

Szeretném Neked röviden elmondani, hogyan jutottam el a fejbőr pigmentálásig és ahhoz, hogy ezen belül kialakítsam saját, egyedi technikámat, a THT t.

Amint azt a képzettségemből is láthatod pályámat sminkesként kezdtem majd a sminktetoválással folytattam, amelyben fő célkitűzésem az volt hogy a professzionális sminkben tanultakat ültessem át a tetoválásaimba. Ezzel együtt járt a régi, elöregedett, elrontott sminktetoválások javítása, illetve akár eltávolítása. Ezen keresztül találtam rá a kémiai tetoválás eltávolítás Amerikai módszerére, ami mára munkám fontos részévé vált.

Ekkor tovább kutattam a kozmetikai tetoválás felhasználásának új területei t. Megismerkedtem a Humán Orvosi Pigmentálással, azaz az orvosi tetoválással, amelynek számos nagyon érdekes területe van. Nagyon büszke vagyok rá hogy az egyik ilyen kapcsán válhattam a Magyar Rákellenes Liga hivatalos partnerévé.

Folyamatos internetes keresésem során láttam meg egy angol cég honlapját akik már lassan 10 éve végzik ezt a szolgáltatást nagyon sikeresen. Nagyon megtetszett így eldöntöttem hogy kialakítom a magam módszerét, amelyet szeretnék meghonosítani Magyarországon. Ehhez hosszú ideig végeztem próbakezeléseket, hogy kialakuljon a megfelelő technika, kiválaszthassam azokat az eszközöket amelyekkel a legjobb végeredményt tudom elérni. Majd sok munka és odafigyelés árán elérkeztem ahhoz a minőséghez, amelyben ezt a szolgáltatást érdemes végezni és ennek eredményeképpen olvasod Te most ezeket a sorokat, a már direkt és kizárólag erre a tevékenységre létrehozott honlapomon. Köszönöm az érdeklődésed!

 

 


 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

 

DÉVÉNYI NATÁLIA
- Nemzetközi tréner -
- A hajtetoválás magyarországi úttörője -

ELSŐ MAGYAR MIKROPIGMENTÁLÓ KFT.
Tel: 06 30 3 714 700
Skype: natalia.devenyi
E-mail: info@pinksmink.hu

9023 Győr, Vasvári Pál u. 13.

Szalonunk megközelítése